Jouw winkelmandje

Email : hello@jolly-socks.eu

Gratis verzending vanaf €40

Welkom bij Jolly Socks

Wij zijn de sokken experts. Niet alleen omdat we van onze sokken houden, maar ook omdat we weten hoeveel impact vrolijke sokken kunnen maken op het dagelijks leven.

Jolly Socks gelooft dat kleine dingen een grote impact maken. Samen lachen om vrolijke sokken!

Welkom bij Jolly Socks, een bedrijf gewijd aan het verspreiden van vreugde en creativiteit door middel van kleurrijke sokken. Onze reis begon toen Jeroen genoeg had van de saaie, effen sokken die de markt leken te domineren. Jeroen was altijd al een creatief en expressief persoon, en zag een kans om een beetje meer plezier en flair te brengen in de wereld van de sokken.

Opstaan met een lach op je gezicht

Ontworpen met een glimlach

Jeroen begon te experimenteren met verschillende patronen en kleurencombinaties, en creëerde uiteindelijk een lijn van sokken die anders was dan alle andere op de markt. Toen de unieke en levendige sokken van Jolly Socks bekend werden, kreeg het bedrijf al snel een trouwe aanhang van mensen die een vleugje persoonlijkheid aan hun garderobe wilden toevoegen.

Samen staan we sterker

Collecties

Vandaag de dag biedt Jolly Socks een breed scala aan sokken voor mannen, vrouwen en kinderen, in verschillende stijlen en patronen. Van speelse strepen en stippen tot verfijnde argyle en geruite ontwerpen, er is voor ieder wat wils bij Jolly Socks. Wij breiden onze collectie voortdurend uit en updaten deze om onze klanten de meest actuele en modieuze sokken te kunnen bieden.

Sok voor Sok

Vreugde en positiviteit

Bij Jolly Socks zijn we gepassioneerd over het verspreiden van vreugde en positiviteit door middel van onze sokken. Wij geloven dat een beetje kleur en creativiteit een glimlach op iemands gezicht kan toveren, en het is onze missie om de wereld gelukkiger te maken, sok voor sok. Dank u voor het kiezen van Jolly Socks als uw go-to bron voor leuke en stijlvolle sokken. We kijken ernaar uit om uw dag op te fleuren met onze levendige ontwerpen.

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €40

Niet goed? Geld terug!

14 dagen retour en omruilgarantie

Nederlandse klantenservice

Altijd snel geholpen

100% Veilig betalen

iDeal / Paypal / Bancontact